Prefab
Schoorstenen
Product bekijken
Prefab
Bergingen
Product bekijken
Prefab
lichtgewicht composiet gevels & gevelelemeneten
Product bekijken
Kunststof
Luifels
Kunststof
Dakgoten
Custom
Made
Prefab
schoorsteenkappen

De unieke schoorsteen van Likusto is een gepatenteerde licht gewicht prefab schoorsteen die volledig in eigen beheer wordt gemaakt.
 
Voor de meest voorkomende prefab schoorstenen heeft Likusto bouwproducten b.v. een aantal standaard modellen. Deze modellen zijn weliswaar standaard maar niet uit voorraad leverbaar. Gezien de vele variabelen zoals dakhoek, kleur van het lood of loodvervanger, lengte breedte, hoogte en de maat van de toegepaste flexibele steenstrips worden ook de standaardsystemen voor elke levering op basis van de gewenste specificaties gemaakt. De standaard modellen zijn de modellen zoals die hieronder staan afgebeeld

* enkel hellende vlak
* vrijstaand op de nok
* tentdak
* wolfseind
* doorlopend in de gevel op de nok
* doorvoeren

Door gebruik van geavanceerde productiesoftware is elke schoorsteen snel en op maat te maken en kan het systeem geheel naar uw wensen worden ontworpen. Het systeem wordt gebaseerd op de door u opgegeven afmetingen plus de door u toegepaste stenen. Stuwkracht- en stabiliteitsberekeningen worden standaard uitgevoerd. Hierdoor is een Likusto prefab schoorsteen altijd veilig te plaatsen kan deze alle weersomstandigheden aan. Door onze vergaande automatisering zijn productiefouten en faalkosten vrijwel uitgesloten en past een schoorsteen altijd.Het composiet glasvezel-verstekte prefab schoorstenen hebben de Milieu Nibe Klasse 1c verkregen.Hierdoor wordt het gebruik van de prefab schoorsteen sterk aangeraden in de bouwsector.