Duurzaam bouwen met Likusto Bouwproducten. Groen Label Duurzaam product

Duurzaam bouwen is een manier van bouwen waarbij de milieu- en gezondheidseffecten ten gevolge van het bouwen en de gebouwde omgeving tot een minimum worden beperkt. Dit zijn redenen genoeg voor Likusto om daarin ook een steentje bij te dragen. Belangrijk nog Likusto denk ook aan u! Voor u is dit erg interessant, vooral voor uw portemonnee.

Duurzaam bouw begint met een goede isolatie.
Het goed isoleren van je huis is een eerste stap om je energieverbruik flink te reduceren. Door je huis goed te isoleren zorg je ervoor dat de warmte in de winter lekker binnen blijft en dat het in de zomer heerlijk koel blijft. Bovendien is een goed geïsoleerd huis vaak ook minder vochtig als je voldoende ventileert

Gevelisolatie.
Likusto composites maakt het mogelijk gevels optimaal te isoleren. Zowel in de nieuwbouw als in de renovatie. Door de ,geoptimaliseerde gevelelementen van Likusto, voor de bestaande gevel te plaatsen kan de EPC waarde teruggedrongen worden tot het minimum. Op de likusto prefab gevelelementen wordt gebruik gemaakt van steenstrips. Dit maakt de muur niet onnodig dik en geeft wel weer extra ruimte voor isolatiemateriaal. Natuurlijk is het product een lichtgewicht product. De gevelelementen kunnen volledig opmaat aangeleverd worden.

Waarom juist nu uw gevel isoleren met Likusto prefab gevelelementen?
Voor het isoleren van uw gevel krijgt u subsidie. Het energiezuinig maken van uw huis word zo steeds aantrekkelijker. Via de stimuleringspremie Meer Met Minder is het mogelijk subsidie te krijgen voor het maken van een labelsprong. Een labelsprong betekent dat je woning een klasse zuiniger wordt, bijvoorbeeld van een energielabel E naar een D woning. Met Likusto bouwproducten is het zelfs mogelijk om u woning een A label te geven.

Wat is er mooier dan positieve bedrage aan het milieu te leveren en daardoor ook nog geld te besparen....

Dat is pas duurzaam wonen!
Contact

Staat uw product er niet tussen? Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Bel of mail naar:
T 0548 - 51 23 59
E info@likusto.nl
Daarom Likusto
  • 30 jaar ervaring
  • Custom made oplossingen
  • Korte levertijd
  • Betrouwbaar
  • Duurzame kwaliteit
  • Persoonlijke begeleiding en advies